torsdag 19. desember 2013

Rodney Bay, Saint Lucia

hei igjen
Vi ligger fortsatt i Rodney Bay. Blir nok liggende her til Søndag. På Lørdag er det prisutdeling og party. Det er endel å ta tak i så vi får da dagene til å gå frem til helga. De yngste bruker dagene på stranda. Senior gruppen springer mest å leter etter deler og slikt, er alltid noe småtteri som skal fixes eller forbedres etter en lengre seilas. I dag har vi en plan om å få handlet litt matvarer, samt å få luft i gummibåten. Tove har begynt litt med jul, et par nisser har kommet frem, og hun har satt opp øl til jul....det blir stas, ingefærøl.... nam. 

Er fortsatt 2 norske som ikke har kommet inn, men de kommer. Kom en norsk båt inn i går kveld, da hadde alle vi andre norske samlet oss til velkomst. Det ble mye leven og applaus for Eventyr som kom sigende inn i god forfatning, både båt og mannskap. Ombord er et nygift par (ungdom) og far til skipperen, samt et mannskap til. Well done, de har seilt sine 3000 nautiske med stil. 
Skal prøve å få lastet opp en biledserie fra overfarten, men vi krangler litt med nettverket som blokkerer større dataoverføringer. 
Tar og litt tid å plukke ut bilder og resample (gjøre de små slik at de kan lastes opp), men det kommer mot helga.

Ellers har Linn Sofie lagt ut nye bilder herfra, se Linn Sofie Blogg

Her bruker Junior gruppen dagene...


Mens seniorene ordner i båten......som her ...dette blir ingeførøl til jul.
Trenger ikke å pakke inn dunkene eller ha de ved en panelovn , her er det
da varmt nok i massevis. Heldig hæ....

1 kommentar:

  1. Hei på dere! Ser virkelig flott ut på øya dere er. Ølet blir nok godt, fint å slippe å pakke det inn:-). Skulle gjerne sendt noen risboller, har laget det nå. I morgen er det julelunsj på jobben. Så blir det lang juleferie på hytta. Vi mangler snø, ellers er det nok tempen noe annerledes enn hos dere. Dere kan ta julebadet på stranda, blir nok flott å feire jul under Karibiens sol. Kanskje det blir litt vanskelig med juletre i gran, dere får pynte en palme. Kos dere med juleforberedelsene og festen på lørdag. Dere fortjener all honnør etter seilasen. Dere er tøffe:-). Juleklem fra Astrid. Håvard hilser til dere(er på besøk på Steinkjer, julehandel)

    SvarSlett

KOMMENTS