Og hva gjør man så i Caribia?
Jo, man finner seg en dyp lun bukt hvor hverken vind eller bølger røsker i båten, fortøyer godt, og tar et bad.
Så starter man med Milli'n, en særdeles sær rett som spises kun noen få plasser i hele Norge.
Milli:
Man koker kjøtt (grisekjøtt) på formiddagen, med litt buljong for å få litt mer smak, så tar men kjøttkrafta og heller over flattbrød man har brutt opp og lagt i dype tallerkener. Etter kort tid slår man av oveskuddet av krafta.
Man spiser så flattbrødet med masse sirrup på, og kansje en skive brunost. PANSERGODT.
Etterpå er det saltkjøtt på nybaktbrød(med rosin og sirup/fint brød) med masse smør på.
Og drikke til: Hjemmebrygget ingefærøl, der er så godt at...
Og YEP, alt det fikk vi til her også....knallsuksess.
OG HUSK, KLOKKA 09:00(p.m) er det Hovmesteren, den starter også her 09:00
Vi er spent på morgendagen, finnes det nisser i Caribia?
Så var det badetid igjen da |
Ganske salt vann, flyter godt. Ca 32 grader i vannet her inne |
Vi har pyntet juletre, men ikke ferdig enda, Vi tar resten i kveld (er bare 15:00 enda her) |
God Jul folkens
SvarSlettVi er på Namdalseid nå. Her er det også mye vann (høljer ned) mend det er desverre 20 grader under badetemp.
Simen er hjemme på perm og alt er bare lekkert
Julenissen kommer garantert til Carabia:) Blir steintøft for Rudolf og gjengen å få en tur på sørlige breddegrader.
Ha en trivelig feiring hele gjengen
Hilsen Emil, Lars, Simen, Siv og Terje
hei
SvarSlettDet var betryggende å høre at Rudolf liker å svinge innom Caribia, vi har vert bekymret for dårlig sledeføre her borte.
Men når du snakker om regn, så har det regnet her også, og da snakker vi regn..... Tror hele dalsiden har kommet ut i bukta her. Sjøen er akkurat nå brun..... Ligner mest på troperegn.
Men det er helt OK, i morgen blir det bedre og da drar vi ut og sørover.
Ha ei fin Jul på Namdalseid. Og husk, ikke kjør til Tøtdal i jula......er desverre stengt. Men du verden det skal bli morro å stoppe på Vingsand på tur tilbake.
Hils Alle.
God Jul.