mandag 18. november 2013

Under en uke til start, og svar Quiz

Svar Quiz:
Det vi annser som viktigst er ; EPIRB, Vann, Sattelitt telefon, og Bærbar VHF.
Så kan man diskutere om Nødbluss eller VHF er viktigst, tja, man bør ha begge deler. Vi fikk mange gode forslag, og det er vel egentlig ingen fasitsvar til dette. 

Ellers
Det er Mandagsmorgen og vi sitter å ser på værmeldinger. Her i Las palmas blåser det ganske mye nå, men skal roe seg utover i uka. Denne uka blir det nok ganske så hektisk. Båten skal ferdigstilles, det skal handles matvarer, og så dukker det normalt opp problemer som en ikke har sett før.  Og seilmakeren har ikke kommet enda.....
Men i helga var det liv og røre, ARC er offisielt åpnet med parader, musikk, show og taler. Nesten som OL på Lillehammer gitt. Linn Sofie får komme tilbake med litt mer info. Jeg må ut å handle mer reservedeler til båten.

Vi er klare til åpningsermoni

Det er 11 Norske båter som ligger her, men vi vistes ganske godt i toget

Ellers var Nicoline og Tove å plantet trær på Fredag, også et ARC prosjekt

En ting var å plante, men hver plante måtte ha 8-10 bøtter vann etterpå.....


Den største båten i havna er også Norsk, ser ikke så stor ut på bildet, men den er gedigen. Er Stein Erik Hagen sin.
Lørdag kveld var det WIG party, vi var innom en Kina butikk og fant oss litt freshe farver... Linn sofir har vel litt mer info

2 kommentarer:

 1. Vi krysser fingrene og satser skjorta på at dere slipper å hoppe i redningsflåten hverken med eller uten nødutstyr:)
  På Byåsen falt det 5 cm snø nå i kveld, ikke akkurat skiføre men nok til at vi må opp på garasjeloftet og børste snø av twintip, snowboard og bortoverski. Så blir det vel grunning, sikling og børsting av alle 12 parene før sjefen kommer for å foreta årets rigginspeksjon:)

  Lykke til folkens, håper dere får en pangseilas over "fjorden"

  Terje

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei terje, takk for kommentar, alltid morro å lese mail i inboxen. Vi kom akkurat hjem fra Karneval nå. masse rare folk gitt.
   Ja vi krysser alt vi har, ser ikke lovende ut på værvarselet så langt, men vi håper det endrer seg. Av alt er det meldt motvind fre onsdag ned mot Cape verde, det har de ikke hatt de siste 100 år.....vi får se, det kan jo endre seg til neste uke.
   Merkelig nok frister det med en skitur, har jo hatt en forferdelig lang sommer vi, og mer skal det bli. Dog, vi kan desverre ikke komme på året store skitur på osenfjellet i år, så dere må ta alle hopp og sprett for oss, men send oss en melding når den store turen starter så vi får følge dere fra stranden.....
   Vi smører ikke ski, men renser smører/ polerer skroget under. Har dykket å børstet, skrubet og vasket under skipet i dag. Det er sikkert 40% kloakk i vannet her så det gror godt på båten. Måtte ha en lang dusj og full vasking av dykkedrakt etterpå.
   Fordelen er at det er ingen som sjekker kvaliteten av hva jeg har gjort....
   Du får kjøpe en god flaske vin og godsnakke med overdommeren så går nok smurningsjobben din igjenom inspeksjonen lettere.
   Du får hilse mannskapet på byåsen.

   oim

   Slett

KOMMENTS