lørdag 9. november 2013

Show i Las Palmas

Da er vi i gang. Jippi. 
Seilregataen ARC er i gang med pomp og prakt og masse aktiviteter. Dvs noen starter i morgen og skal seile til Cape Verde for så å gå derfra littt senere, men den fulle ARC starter den 24. Så for oss som kom tidlig blir det faktisk flere partyere, men pytt, alt er gratis så vi skal nok holde ut.
Her er det både seriøst og morro. Sikkerhet er høyt prioritert så alle båtene sikkerhetssjekkes for utstyr, likeledes riggsjekk. Får ikke bli med om alt ikke er i orden. Vi skal under lupen kl 11:00 på Tirsdag.

Som vi skrev i går så trodde vi dette ble taler , musefelleost på tannpirkere og cider. Det ble det, men musefellene her er store (masse ost) og tannpirkerne var jaggu lange, og det var åpne barer, og det kom brett på brett med masse rare små retter. Alle smakte godt untatt laksen, vet ikke hvordan det går an å få til så dårlig smak av en laks. Nei her må Norsk Laks på banen.

Kort fortalt, det ble et kjempeparty med korte taler, forfriskninger, laser lysshow, fantastisk revy/danseshow med gedigne kostymer, ja det ble over forventning. Linn Sofie skal legge ut litt mer fra showet, men nå er hun over i en 57 fots engelsk båt som ligger på andre siden av havna.


Partytime............lys og lyd fra fele til rock

Dette er sjefen over alle sjefer. Han holdt en kort tale, men den var på mange språk, og ikke alle gikk like glatt så det tok ca ett glass med cola før den talen var over.

Men vi satt så lydig og fulgte åpningstalen

Så startet underholdningen som var kjempebra. Masse kostymer og musikk.

Vi måtte skaffe bedre sikt til cenen og snek oss opp trappa til VIP avdelingen

Og her er da de som skal seile til Cape Verde samt våre konkurrenter på ARC. 

Det tøffeste på hele kvelden var vel da en Engelskmann kom ut på dansegulvet og spurte Linn Sofie om hun var fra Catara, De hadde fulgt oss på bloggen i 4 mnd, De seiler med en jente på 16 som heter Sofie, og han lurte på om de ikke kunne treffes. Det er vel overvekt av gamle gubber her så det var kjempemorro at det dukket opp flere unge jenter.
Og mener du ikke at det dukket opp et par kjekke unge gutter som seiler med  ARC  litt senere på kvelden også. Ser ut som alle skal få det bra her frem til startskuddet går den 24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KOMMENTS