onsdag 27. november 2013

4. dag på havet

Siste oppdatering på bloggen var vel også egentlig i dag, eller i natt da. Dagen i dag har vært meget fin. Rolig sjø, og vinden kommer fra Sør/Sør øst. Det er helt unaturlig, men vi greier ikke å få snudd vinden, så vi må bare seile med. Nå seiler vi skarp kryss så det går litt på skrå. Det er enkelt, seilene står av seg selv. Vi greier ikke å holde planlagt kurs pga. vinden, men det får vi ta senere, det går i alle fall fremover. Seilskipet Christian Radich kom sigende opp på siden av oss og hilste med flagg-dipp det er moro det. Vi hadde alle mann på dekk med Norske flagg. Christian Radich er et flott syn. De kan ikke krysse slik som oss så der er det nok diesel som gjelder til vi kommer lengre sør. De gjør ca 10 knopp for motor, går godt.  Vi ser de nok igjen. På vår babord side ligger en Norsk båt, Belle. Vi har ikke sett Belle siden i går mårest, men vi vet de er der et sted. De dukker nok opp i horisonten i løpet av kvelden.
Ellers har Tove kokt poteter og bakt potetkake…..det er snadder det.  Ble ikke 'potetkak'  hos mor i høst dessverre, men smaker like godt på havet også. Midt under  potetkake sermonien nappet det i begge snørene, min glapp, men LS fikk sveivet inn en Dorado. Jippi LS har snakke om Dorado lenge. Den var ikke så stor, men grei å øve seg på.

Ship o hoi fra   23:17N 20:15V.  380 nautiske mil er tilbakelagt.

1 kommentar:

  1. Hei Sy.Catara. Har hatt høytlesing for Roar, og vi har hatt en kosestund med oppdatering fra deres ferd over det store havet. Vi sitter inne, vind og regn ute. Det er delvis godt med vind langs trøndelagskysten i dag/kveld, så det passer godt med fyr i ovnen, telys og oppdateringer. Vi ønsker dere lykke til videre!!! Vi heier på dere!! :-)

    SvarSlett

KOMMENTS