tirsdag 21. januar 2014

Svar Quiz og Admiral Bay

Hei, 
Svar Quiz :
Quiz 1, Rett svar er vi ikke helt sikker på selv, derfor ble det quiz av det.  Men Kristin fant ut at det måtte være en rødøyet  slim line Barraquda. Tror nok det stemmer bra. Den var strømlinjeformet og rødøyet.

-Quiz 2 , en liter melk for 50 år siden kostet 0,71kr. Kristin og Terje hadde meget gode svar, men Svein kom nærmest.

Quiz 3, Tresleivskille. Det får man hvis man går med en tresleiv suret til kroppen, slik som bikiniskille.  Skipperen greide å få et lite tresleivskille etter en aldri så liten klatreulykke ei en palme, se bilde.

Svein og Grete må kåres som vinner da de hadde rett svar på 1 og nesten rett på 2, og et meget godt forslag på nr 3. Grattis Svein å Grete.


Admiral Bay


Fra Tobago cays seilte vi rett opp til Admiral Bay, Bequia, og ankret utenfor Princess Margaret Beach. Vi ligger rett utenfor stranden. Det er flere båter og mindre skilpadder her, men komfortabelt med lite vind og bra med sol. Det ligger også mange familibåter fra ARC her, og kl 14:30 har det vært samling på stranden for store og små. Det har fungert meget bra, morro for Nicoline å treffe igjen barna fra ARC'en. Men det har jaggu blåst så mye nordavind at sjøtempen har gått ned nesten 4 grader, vi synes det begynner å bli litt kaldt i vannet vi…..må da vel bedre seg snart. Skal bli et par dager med øst sør/øst nå så da får vi se.

Tove tok dette bildet før vi dro fra Tobago Cays, var fint der, men alltid godt å komme seg videre.

Seilturen oppover til Admiral Bay er den beste vi har hatt siden vi kom hit. Ingen sjø og bølger over båten, det blåste friskt (10-11ms), men det var grei sjø.  Får håpe det holder seg litt til.

Ikke alle ser på kartplotteren, eller sovner .... Denne frakteren sto godt fast på yttersiden av Bequia

Seiling, det er lesing det mener Nicoline. Hun sitter like godt på skjøtene og leser en bok. 

Det er mye mer stas å komme frem en underveis, og det syns vi vel alle. Her er Nicoline på tur til en Nabobåt. Både TirNa Noir og den danske båten Bliss ligger her. 

Catara, TirNa Noir og Bliss tok en felles utflukt til Frendship bay. Vi hadde med snorkleutstyr og skulle på revet, men det var for grov sjø, og grumsete. Så det ble en liten tur langs kanten på revet og litt strandliv istedet. Uansett godt å få røre litt på kroppen. Det tok vel ca  25-30 min å gå over åsen og ned hit.

På tur tilbake stoppet vi på det høyeste punktet og tok en forfriskning. Puben var stengt, men eieren kom å låste opp for oss,  sitter til høyre i bildet... Til venstre kan en se litt av Frendship Bay over et par hustak. Ikke så store avstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KOMMENTS