fredag 3. januar 2014

Oi, det er fredag, vi må få igang fredagsquizen igjen, NB: EKSTRAQUIZ + noen nye bilder

Vi skulle dra i dag tidlig, men utsjekken tok noe lengre tid enn planlagt. Tid har ikke samme betydning her som hjemme. Greit å sende jentene, jeg kan bli en en smule 'anspent' av karibisk effektivitet. Måtte fylle ut samme papirene på ny, men nå krysse av for utsjekk , ikke innsjekk. Ingen kopiering nei. Så samme runde. Ja ja, slik er det bare.

Men da rakk vi en Fredagsquiz:

QUIZ: 


Johns alder er 1/3 av farens alder og 2/5 av morens alder. Aldersforskjellen mellom foreldrene er 10 år. Hvor gamle er faren, moren og John?

EXTRA QUIZ:

Topp med raske svar, men mulig quizen var for lett denne gangen så Nicoline
har kommet opp med en til:
QUIZ 2, (Nicoline spesial...):

To mødre og to døttre er ute å plukker bær. De plukker 1 kg hver. De slår sammen bærene i ett spann og tilsetter like mye sukker som bær. De heller oppi sukker, rører og får 6 kg syltetøy. Hvor forsvant det 2 kg???
Siden vi ikke kom oss avgårde i dag laster vi opp noen bilder fra badeturen i dag. Var på et lite rev bortenfor båten å tittet på fiskene. Fikk litt dugg på linsa, derfor noe dunkle bilder. Er Linn Sofie som er undervannsfotograf.


Snorklet i dag. Vi var ute og testet nyankret til jolla Kjører ut og kaster ut anker til jolla og hopper uti. Like ved dette lille revet på kun  3-4m er det masse liv. 

Masse fisk, noen gule noen blå. I dag så vi noen større nålfisk og flere blekkspruter, coolt

Tar en hvil på stranda etterpå, er slitsomt å svømme rundt vet du...

Dette er vel nesten like bra som Tøttalsøra, Bølet og Ellingen, og da er det bra....

Lurer på når  Linn Sofie blir lei av snorklig bading og soling...


Ellers har vi sett et par gamle Norske ferger, en fra Trondheim og en fra Ålesund. Lurer på hvem som seilte de hit. De går faktisk opp til St Vinsent, fortsatt i aktiv tjeneste.


God gammel årgang fra Ålesund, men den mest moderne her nede. Ligger 2 gamle lokale ferger her også. Tror ikke de seiler lengre, jeg ville iallefall ikke vært med de.

Se her ja, Haram fra Ålesund har blitt Admiral bay II


8 kommentarer:

 1. Faren: 60
  Moren: 50
  Sønnen: 20

  Artig å kunne følge dere på denne seilasen.
  Ønsker dere god tur videre! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, å takk.
   Svaret er helt riktig, men det vet du sikkert....
   Du var den kjappeste denne gangen, gratulerer.
   oim

   Slett
 2. Denne var vanskelig, men heldigvis har vi Internett

  http://wolfr.am/1dtyW3k

  :-)

  Fantastisk tur dere er på. Håper dere vet hvor heldige dere er. Leser bloggen for inspirasjon til vår egen tur om ikke så lenge.

  Arne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, tror vi glemte å sjekke om denne lå på nett, men pytt du fant det.
   Morro at du liker bloggen vår. Vi legger ikke så mye i det, men bestemor og de hjemme setter stor pris på å få bilder så vi prøver vårt beste å oppdattere. Utfordringen er dårlige internet, så det å laste opp bilder/filmer er ikke bare enkelt. Vi nedsample alle bilder til meget lav kvalitet, men da blir de så små at de mye lettere lar seg laste opp, men det funker på et vis. Men mulig du har tenkt på alt dette selv.
   Du får ha en riktig fin tur.
   oim

   Slett
 3. X/3 =[(x-10)2]/5 er Far, minus ti er mor, gange to femdeler er Jon. :-) :-) Riktig Nicoline? mvh tante.

  SvarSlett
 4. Typisk at jeg legger svar og kommentarer på feil plass :D Ja, ja. Det var nå et forsøk. Svaret ligger under kommentarer dagen før. Håper dere har det fint. Her har vi vært ute og spasert en laaaang "vår-tur" i 6 plussgrader. Lurer på hvordan det blir når snøen kommer - for det gjør den sikkert! Men når det er sagt, så er det ganske godt med denne temperaturen! Kos dere videre i det nye året alle fire :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Aino og Roar

   Joda helt riktig svar. Ikke legg bort skia enda, vi har hørt her at snøen kommer i Mai og blir liggende ut Juni i år. Sommeren kommer i slutten av Juli August...for da kommer vi hjem...
   oim

   Slett

KOMMENTS