fredag 9. august 2013

Fredags kveld og ny Quiz

Hei å hå, fredag nå, og da er det Fredagsquiz.
Vi er fortsatt i Falmouth, George som skal være med til Spania skal komme med toget i morgen. Dagen i dag har jeg brukt til montering av ny AIS-TX, og ferdigstilling av ny genakerpole. 2 nye antenner måtte opp så det ble litt mekking. Jentene har vært på shopping, vi ligger jo nesten rett i shopping-gata. Vi har også vært på picnikk, og testet tennisbanen (som hører til anlegget her). Har vært meget fint vær.

FREDAGS QUIZ:

Vi flagger alltid det Norske flagg med stolthet, og vi har med 3 reserveflagg i tilfellet det blir falmet i fargen eller skulle blåse sundt. Men i dag kom det noen dumme Franskmenn å lurte på om vi var Dansker. Makan til kunnskap om det Norske flagg.
Så nå vil vi sjekke litt kunnskapen om det Norske flagg. Vi antar at alle vet hvem som tegnet det Norske flagg, og at dette var en Bergenser  (eller av sønnen hans ..rykter), så spørsmålet er:

Q: HVILKET YRKE tok denne Bergenseren etter han hadde designet det Norske flagg (litt uvanlig yrke)?????

Tips , dette var et meget respektert  yrke den gang, og det finne fortsatt, men har neppe så høy status i dag som da. Du må ha godt syn, og spesielt god nese.Vi flagger alltid det Norske flagg, Dette er tegnet av en Bergenser, men hvilket yrke (litt sært yrke) tok han  noen få år etter at det Norske  flagg var innført???

Dette et ved resepsjonen, Catara nr 2, like bak. Litt Spania her, er masse palmer og stæsj. 

Vi er på trimtur, med innlagt matpause....picnik med salat og ferskt brød, ikke ille trimtur nei.

Denne er til Bestemor, det er masse fine blomstrer som vokser her. Mange slike som vi kun finner på butikken.

Og så litt skogvandring. De tar godt vare på den skogen som er igjen, er nesten hellig.

Dette er en aktivitet når det er lite vind, da svinges det høyt og langt ut. Kiler nok litt i maven
Hei Janne, ja nå har vi virkelig startet skolearbeid. Vi tar noen skippertak så skal nok komme oss igjennom pensum2 kommentarer:

 1. Hei på dere! Det er kjempeflott at vi kan følge dere med bloggene! Vi blir med dere pr blogg hele turen :-)! Svaret på quiz'en tror jeg må være overfiskevraker........

  God tur videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg Per, hyggelig å høre fra dere. Her er det bare bra, satser på å gå sørover i morgen. Kommer lit heftig SV inn i kveld/natt, og da blir det ikke fremdrift, skal skifte mer NV i morgen tilig, da blir det Biscay in one go, eller Brest hvis det snur til SV igjen (da blåser vi inn til Frankrike)
   Kan hende vi blir ute 4-5 dager, så det blir stille fra redaksjonen i lang tid.
   Er tilig på dag enda så vi får la flere tippe (hvis ikke alle er på ferie da) før jeg røper svaret.

   Hilsen fra oss på Catara

   Slett

KOMMENTS