fredag 16. mai 2014

Siste Fredags innlegg fra Caribbean

Hei igjen

Da har vi kommet frem til siste fredag i Karibia. Neste uke flyr vi til New York. Vi har valgt å bytte ut seilturen til Azorene med besøk til New York, og siden vi også skal til London sender vi like godt båten til Southampton. Da får vi med oss litt mer på reisen. Et par storbyer tror jeg nok jentene ikke har noe imot. 

Siste tiden her på St John har jentene hatt prosjekt, dvs et manus Nicoline har skrevet har blitt filmatisert. Det heter Kaptein møkkaskjegg og skatten på de dødes strand. Linn Sofie har vært primus motor med musikk og redigering. Morro var det og kulissene er iallefall helt ekte, og veldig fine.....bare se.

Akkurat nå (torsdagskveld) har Nicoline skrevet 17.Mai talen. Det ser vi frem til, fordi vi skal feire 17. Mai for anker på St Thomas. Tror hun straks er ferdig med 17 Mai Programmet også. Her blir det iallefall pølser og brus, is og kake. Litt skyting og tog skal vi vel også greie å få til. Hipp Hipp.Quizen denne gangen blir: Hvor mange pølser med brød kommer DU til å spise på 17 Mai???Vi ønsker alle en kjempefin 17. Mai feiring.
For å se filmen trykk på denne linken. 

https://www.youtube.com/watch?v=bt4Cnivif0U
(Når du er inne på youtube kan du justere opp bildekvaliteten)eller for 'lettversjon' (lav kvalitet) trykk på dette bildet: (bilde kvaliteten kan justeres opp, default lav)4 kommentarer:

 1. Hei, Catara!
  Det blir litt rart å ikke følge med på bloggen deres fra Caribien! Spørs om vi må få i gang Fredagsquiz på Forsamlingshuset når dere kommer hjem:)
  Sitter i Tromsø og venter på flyet til Trondheim.
  I morgen blir det 2 pølser med brød.
  God helg, og God tur til The Big Apple :)
  Svein L

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Svein

   Yep, da er det snart Snipp Snapp Snute for Catara i Caribia, dog vi har fortsatt nesten 2000nm med seiling igjen så vi er ikke hjemme enda. Blir spennende å se hvordan det blir å seile opp langs Sør England, Nord Frankrike, Belgia, Nederland, Nord Tyskland og Danmark. Vi har ikke bestemt oss for rute enda, været bestemmer mye så vi venter med det. Vi skal fortsette bloggen da, den nærmeste familien synes det er kjekt å følge med hvor vi er og hva vi holder på med, og det er jo enda to mnd til vi er hjemme, så ser ikke bort ifra at vi kan holde ut med Quizen en stund til.

   Quiz: feil svar, du kommer til å spise 8 pølser med brød.

   Ha en fin 17 Mai, og hils.

   oim

   Slett
 2. Hei!
  Nå kommer 17.mai været. Sol og blå himmel nå. Setter kursen for Tøtdal nå. Blir hyttefeiring på Tøtdal og stamnes. Middag med Ine og co på hytta i morgen. Ønsker dere ei riktig fin feiring på catara. Kos dere også på storbyferie. Skal snart til Spania æ, calpe med hele gjengen fra Ledang. Totalt 12 stk. Drar 07. Juni.
  Blir nok ikke gilde pølser på dere, æ får ta noen æ da:-).
  Stor klem fra astrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, d høres bra ut.
   Nei Gilde finnes ikke her, men du må sende noen pølsemakere fra gilde hit, her smaker pølsenen himmelsk godt. Tror de bruker kjøtt i pølsene her ikke bare spener og mel...
   Det meste her er import fra Amerika, så kjøtt og pølser er de store på. Du får foreslå en studietur hit...
   God 17 Mai, hils.

   oim

   Slett

KOMMENTS