lørdag 17. mai 2014

Jippi 17. Mai, nå med bilde av toget...

Hei

Gratulerer med dagen alle sammen. 

En liten hilsen fra oss som ligger utenfor Charlotte Amalie, hovedstaden i USVI. Vi ligger 6 timer etter dere, så vi har ikke startet toget enda. Det går kl 14:00 lokal tid. Vi har bare 'Ja vi elsker' og 'Gammel jegermars', så de går jevnt og trutt. 

Vi er ganske heldig med 17. Mai været, sol og fint gitt. Dere får nyte resten av dagen.Ai ai...kake til frokost, kan det bli bedre, hipp hipp hurra.

Måtte bare ha med bilde av kaken som Tove har bakt, ikke noe kjøpebunn her nei.
Nicoline har akkurat holdt dagens tale og får som hør og bør blomster og
en liten premie
17 Mai toget på Catara. Ikke så langt, men vi hadde 4 flagg og gikk flere runder og ropte behørlig hipp hipp hurra.
Ikke rart folk fra andre båter kikket på oss som sprang rundt på båten og viftet med flagg , hoiet og ropte hipp hipp hurra, og spilte Gammel Jegermars på full guffe. De fleste ristet nok på hodet og tenkte, Nordmenn...

Her ligger vi i dag. Catara har fått 2 nye flagg i dag. Snart brukt opp alle flaggene våre.
Her i Charlotte Amalie får vi kjøpt alt av matvarer, og det går med litt fløte og rømme, laks og eggerøre når 17 Mai skal feires. Men i morgen stikker vi til øde og stille strender. Ble ny forsinkelse på lasteskipet som skal ta med Catara så da får vi en uke til i herlige USVI. Nå har vi bestilt flybiletter til NY og bestilt marina plass til båten her i Charlotte Amalie (eller kall det båt hotell....koster 950kr/natt for kaiplass....slå den, dette er USVI)  Så den 24. stikker vi til NY. Vi leier en skipper til å ta seg av båten etter vi har dratt, det går sikkert greit.2 kommentarer:

 1. Hipp hipp Hurra:)
  Litt forsinka 17.mai hilsing fra oss på Nyborg.
  I dag (18 mai) kom godværet t Trøndelagen åsså. Vi e ikke helt på Caribien temperatur men storfornøyd m de nesten 20 grader'n vi fikk.
  Å som om ikke d e nok så har både Gislefoss å yr.no garantert govær i minst 10 daga framover. Ohoi - ska sjå at t å m æ rækk å finn fram grilln.....
  Kos dåkk på tur å ta m dåkk litt av govere' når dåkk kjæm raklan heimover

  Terje & Gjengen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, å takk

   Fram m grill å shorts. Vi ska ta med gover heim så i sommer bi det it nå mang dage oinner 30 grader nei.

   oim

   Slett

KOMMENTS