onsdag 9. april 2014

Flamenco Beach, Culebra

hei igjen

Flamenco beach syntes vi var så fin at vi må bare vise frem noen bilder derfra. Stranda ligger på nordsiden av øya, helt vest. Den går rundt hele bukta og gir enormt med kvadratmeter strand. Disse bildene tok vi på søndag, den travleste dagen da alle lokale kommer på stranden på søndag. Her kan man surfe på bølgene midt i bukta, bade i rolig vann innenfor revene på vestsiden, sitte helt i le for vinden ( det ble varmt) og snorkle litt på revene på østsiden. Fritt valg.

Men vi må ta med løsning på siste Fredagsquiz:
1) Tipp og Topp er nevøene til Mikke, 2) Flåklypa   3) Ja, 3 juledag var helligdag for en del år siden
Tror den var litt lett fordi Svein hadde rett løsning i løpet av minutter.....well done.

Så noen bilder fra Flamenco stranda:
Da er vi tilbake med bilder fra Flamenco Beach. Nicoline justerer inn liggestillinga. Denne stranda er som skapt for rolige dager. 

Flamenco beach er en strand som dekker en hel bukt, og den er ganske stor. 

Vestsiden er den mest 'turistifiserte' med litt salgsboder (mat) i en klynge inne i buskene, men de vises ikke fra stranda så de sjenerer ikke. Når vi var der syntes vi alle snakket spansk så det måtte være lokale som var ute på søndagspiknik. De fleste hadde med seg en diger trillevogn som faktisk var kjølebag. Praktisk å ha kaldt drikke.... Dette er den delen av stranda med mest folk da det er roligst vann her. Her er det ingen hoteller, men faktisk en campingplass inne i skogen ovenfor stranda på vestsiden. Vi var å kikket og det var faktisk flere telt innimellom palmene. Det kan vi like. 

Midt på stranda var det mer futt i bølgene, som dere ser kommer det vegger med vann. Noen var i største laget men det gikk fint å leke seg her. Det er to personer på dette bildet , en midt på bildet 'inni bølgen', og en helt til høyre på tur inn i bølgen

Linn Sofie må holdes tilbake for hun skal alltid utfordre de største, men her ser det ut som hun er litt skeptisk til denne bølgen som er like ved å bryte over. Den er nok noe større en bildet gir uttrykk for, bildet er tatt rett oppover, og den var mye høyere enn oss.

Nicoline 'skyter' fart ut av en bølge, dette er gratis badeland i massevis

Jeg prøver skumbadet som til og med masserer helt opp, coolt

Så gikk vi over til østsiden. Der var det helt lunt og kjempevarmt.

Men vi hadde hørt om en gammel tanks som lå på stranden helt på vestsiden så vi vandret over. Midt i bukta var det ikke en sjel på stranda. Dette er en slik brei flat strand man kan spille fotball på, herlig.

Straks fremme. Her vises hvor brei denne bukta er. Blir jo nesten sliten av å gå rundt.

Vi fant da tanks'en. Hadde stått en stund den ja. Kanonen var rustet av, og noen lokale hadde pyntet den litt. Sto en tanks til litt lengre opp i buskene, den var mer intakt med kanon og det hele.

Og mener du ikke vi fant en ny måte å bruke isborret.
Her bores hull til parasoller, de her nede har nok aldri boret i is...

CULEBRA med CULEBRITA er kjempefine øyer. Culebrita nås kun med båt, ingen som bor der, veldig stille men fin strand/bukt. Vi hadde hørt noen rykter om at de spanske virgin islands var fine, og vi må si oss helt enig. En av turens  høydepunkt så langt i Caribia.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KOMMENTS