onsdag 30. oktober 2013

Noen kommer noen drar

Da har vi endelig fått jentebanden ombord. Nå har vi ventet lenge, og i går kom de, Nina, Anna og Emma.
Det var snø når de dro fra Namsos, men de hadde jaggu shorts når de kom til båten, bra jobba.
Nå skal det soles, bades og ferieres. Det skal bli bra. Siden de er over middels interesert i musikk startet vi like godt med en tur på Irskepuben for å høre på fiolinisten (dame) som kommer på tirsdager. Hun er knallgod, og skuffet ikke i går heller. 


Nina, Emma,Anna og Linn Sofie, litt av en gjeng


Men noen har også dratt. På søndag dro Tir Na Noir til La Gomera. De skal seile ned til Kapp Verde før de krysser over. Vi har holdt mye i lag  helt siden vi treftes i La Coruña, og det blir litt stusselig når folk man trives godt i lag med drar. De har lagt en annen rute enn oss så de starter fra La Gomera og tar en stopp på Kapp Verde før overfarten.
Men vi satser på å treffes igjen i Caribia utpå nyåret, det skal bli morro.

Tir Na Noir Setter seil ut fra Bayona.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Fint å se gjengen samlet igjen, synes jeg hører fliringa :) Det blir nok både trangt og livlig og mere musikk og sang rundt dere nå med alle rypene om bord. Kos dere så mye!
  Tone

  SvarSlett
 2. Hei
  Jo dette blir bra. I går var det bare sol, men i dag har vi faktisk skyer (enda så....de drar nok)
  De gikk en tur til Amadores stranden nå, fin tur.
  Det blir fort endring i planer i båt, så vi tar det som det kommer. Mulig vi går til Las Palmas i helga, eller like over. Det blåser kraftig ned på østsiden så vi må gå Nordover når det løyer litt. Skal være en dropp i vinden en gang i helga før det øker igjen. Da må vi sansynligvis ta en natteseilas opp, (Vi greier ikke å kjøre opp mot den vinden og de bølgene som er nå, farten blir ca 0)
  oim

  SvarSlett

KOMMENTS