mandag 21. oktober 2013

Mandag, svar Quiz og nye arbeidsoppgaver


Svar på Fredags Quiz er at miss Moneypenny sa like under 200 ord og hadde total lerret's tid på under 20 minutter, fordelt over 14 filmer. Ikke all verden. 

Astrid og Ine var nærmest, Svein like bak. Alle var litt for forsiktige i annslag.

Ellers har det vært helg, og Catara teaterlag har hatt innspilling av bursdagsfilm. Redigert utgave finnes på Linn Sofies blogg.
I går var vi ute å fisket med de splitter nye slukene Linn Sofie og jeg har mekket. Denne gangen har vi laget små blekkspruter ut fra vanlige røde 'marker' fra en tradisjonell seidorg. Det ble bra. Fikk de godkjent av en proff fisker her som vi har blitt kjent med. 


I går dro vi ut på 'feltet' og fisket. Ble pasta til middag. Trøsten er at de proffe som driver fiskesafarier ikke fikk noe heller.

Linn Sofie har en meget avslappet stilling når hun fisker. Hun venter på at det 'hyler' i bremsen på snella før hun reagerer.







Uten fisk ble vi lei og dro inn til Amfi bukten og slapp anker ved Tirna Noir. Bading og kaffebesøk er ikke ille det heller.

Catara Teaterlag hadde innspilling av bursdagsfilm. Vi var så heldig å få med gjesteskuespiller Astrid som gjorde en fabelaktig innsats. Resultatet er lagt ut på www.settseil.wordpress.com

Ja hva i all verden er dette .....på jakt etter lørdagsgotteriet...


Neida, på lørdag var det full aktivitet i båten, nytt opplegg for saltvannsspyling skulle inn. Slanger, pumpe, rør og annet fjas skulle monteres. Nicoline hadde perfekt størrelse til å krype inn og ut av skapene og tre slanger. Hun var flink. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KOMMENTS