fredag 18. oktober 2013

Liten FredagsQuiz....

Fredag, og i kveld er det Pizza og Nytt på Nytt.. jippi (hvis nettet holder da)
Nicoline er ute, så jeg blir Quiz sjef denne gangen, og prøver på en James Bond.

QUIZ
Louis Maxwell ble verdensberømt fra rollen som Miss Moneypenny i de 14 første Bondfilmene (tidsrommet 1962-1985) .
Hun trengte penger og spurte om å få en rolle i den første Bond filmen (den gang et ukjent og noe usikkert prosjekt). Hun fikk valget mellom 'Bonds kjæreste' eller miss Moneypenny. Hun valgte Monneypenny. For jobben i Dr. No fikk hun vist 200 britiske pund. Det meste starter i det små.

QUIZ:
Hun ble verdensberømt, men ca hvor mange ord sa hun tilsammen i disse 14 filmene (og ca hvor lang tid var hun på lerretet?)

4 kommentarer:

 1. Hei hele gjengen på Sy Catara. Jeg var i Fort Williams forrige uke og stod ved slusene og så en båt gå gjennom et par av dem. Tenkte på dere, og synes dere er utrolig tøffe!!! Så ikke den gamleste av slusepasserne, men tok bilde av èn :-) Vi var på studietur til Scotland i forbindelse med et prosjekt innenfor naturbasert reiseliv, og besøkte universitetet i Fort Williams. Der er de i gang med å utvikle et studie i "slow adventure". De er fasinert av friluftslivskulturen i Norge (bl.a. søndagsturene våre med bål og naturkos), og ønsker å bruke tilsvarende elementer i opplevelsesnæringen. Vi overnattet første natta i Oban. Dag 2 var vi på Isle of Mull. Følte at jeg gikk litt i Sy Cataras kjølvann (fotspor). Innrømmer at jeg stadig vekk er inne på bloggen dere for å se hva dere gjør og hvor dere er. Flotte bilder og reportasjer dere har! Ønsker dere fine dager og riktig god tur videre!!!

  Innlagt av Aino til . den fredag, oktober 18, 2013

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Aino, innlegget kom ikke på denne siden, så jeg pastet det inn. jeg har ikke mailadressen din så må svare her.

   Scotland var flott. Morro med sluser , vi ble jo sittende fast i siste slusa da solen varmte stålet slik at det utvidet seg for mye. Hadde vist ikke skjedd på 100 år, så vi var nok skjelden heldig med været i Schotland. Alt var bra bortsett fra den fryktelige strømmen, typisk 5-6, men kan komme opp mot 16 knopp. Her må man vite hvor man seiler og når. Vi gikk klar helt til vi rundet inn mot Milford Heaven. Har aldri sett at sjøen plutselig reiser seg, men der fikk vi føle litt av naturkreftene de har. Dog Norge har faktisk den aller kraftigste strømmen, nemmelig moskenes strømmen i lofoten. Vi har også krysset den i Catara, men den var snill med oss..., vi satt i cocpit og spilte gitar i fin solgangsbris på tur ut til Værøy og Røst. Mye bra i Norge ja.

   Slett
 2. Hei!
  Vi vet ikke, men det var sikkert ikke mange ord. 3 ord pr film.
  Yes mister Bond.
  Har besøk av Ine som hilser til dere. Her har vinteren kommet på besøk. Det kommer noe
  Hvitt ned fra himmelen.
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, du må hilse tilbake til Ine
   Nja, 42 ord er vel litt lite. Du kan jo finne frem filmene å se alle samt notere tid og ord, Det er jo en kjempefin inne aktivitet i helga.
   oim

   oim

   Slett

KOMMENTS