søndag 6. juli 2014

Hjemme, Jippi

Da er vi i mål, tilbake på Tøtdalbotnet...

Og for en mottakelse, St.hans aften og 17 Mai på en gang. Onkel og tante hadde klippet og ordnet opp på øyra, rigget langbord, benker og bord, og fyrt opp ett skikkelig onkel-bål, dvs et slikt som varer hele kvelden. 
Og tenk HVITDUK på bordene da.
Mor hadde kjørt vaffelpressa hele dagen og bakt kringle og andre kaker. Mormor og tante hadde også mekket kaker og annet snadder, kaffe og andre leskende drikker osv. Og jeg tror jaggu hele bygda + slekt og familie hadde møtt opp, de som ikke var på ferie da.


TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM LAGDE EN FANTASTISK VELKOMST FOR OSS
Det kommer vi aldri til å glemme.

På tampen må vi ta med svar på aller siste Quiz:

a) Tove b)Linn Sofie c) Nicoline d)Odd Ivar.  (var Linn Sofie på b  )


TAKK TIL ALLE DERE SOM HAR FULGT OSS OG GITT OSS FINE TILBAKEMELDINGER.

TAKK FOR ET FINT ÅR, OG GOD SOMMER ALLE SAMMEN 

Tyvlånte dette bildet av Ove Magne i Flatangernytt, forøvrig en meget bra nettavis. For dere som ikke har sett den. www.flatangernytt.no, er også flere bilder der.
Dette er like før vi slipper anker på tøtdalbotnet

Hele øyra var jo fulle av folk, dette var morro

Vi er stolte av å ha så mange fine ungdommer rundt oss, fantastisk morro at de stilte opp

Og vi koste oss hele kvelden i finværet.

Men før vi kom frem kjørte vi siste biten gjennom Flatangerleia. Her passerer vi Havnavika på Utvorda. Vet ikke hvor mange netter vi har ligget her med båt de siste årene, men det er mange. Det tøffeste er alle tunnelene i fjellet fra det digre gamle festningsanlegget like ovenfor.
Siste middag på denne turen ble pølse med brød. Ble faktisk travelt for oss enda vi hadde hele dagen på oss....tror vi er i Karibia modus enda.......

Passerer Statland, nå er det 20min til ankomst


Og tenk, vi gikk glipp av en LAKS på tur hjem. Jeg så aldri denne båten (i dusjen), men Linn Sofie tok bilde og trodde noen hadde vært å fisket. Jeg zoomet inn bildet etterpå og her ser du gjengen med fisken. De greide dessverre ikke å ta igjen oss, så de sendte en txt melding til Tove etterpå og sa vi gikk glipp av en laks, det var som søren også.... Det var Nils Myren m/fam som hadde en laks for mye. Tusen takk for forsøket. 

Flere har spurt oss hva vi gledet oss mest til med å komme tilbake.
Det er det lett å svare på, det er å treffe igjen alle folkene rundt oss.

God Sommer

2 kommentarer:

 1. Hvilken smuk velkomst, lige til en Hollywood film. Hjertelig tillykke med sejladsen og de mange sømil. Vi forstår godt, hvorfor vi en dag må sejle mod Norge og ikke mindst området omkring Namsos. Mange knus til jer fra os alle på BLISS - vi kommer til at savne at tjekke jeres blog

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei gode båtnaboer, og gratulerer med hjemkomsten. Antar det var fint å komme hjem igjen. Og ja dere må komme opp å besøke oss her. Nå er det karibia stemning, 32 grader i dag og i går, melder fint vær fremover også. Vi bader og koser oss. Det er lyst hele natten, og i går natt var vi ut med båten, kjempefint. Dog, det er da kjempefint i danmark også.
   Dere må ha en kjempefin sommer i danmark. Hils alle sammen.
   Hilsen oss i catara.

   Slett

KOMMENTS